SZOLGÁLTATÁSAINK

Átgondolt stratégiára épített vizuális megjelenés

Valódi
megoldások

Azáltal, hogy helyesen hozunk meg vizuális döntéseket üzenetünk a megfelelő személyeket ideális pozícionálással éri el. Emellett olyan projektek születnek, melyeknek hála végre büszkén fogod mindenhol mutogatni, hogy éppen min dolgozol. Fontosnak tartjuk, hogy egyedi megoldásaink is beépüljenek a céges folyamatokba, így hatékonyságot növelve.

01

Design
Minden márka, akikkel együtt dolgozunk kap egy dedikált designert, aki a termék/szolgáltatás szerelmese. Így tudunk stratégiába illeszkedő és gyors munkát, a legtöbb esetben minimális módosításokkal átadni.
Nagyobb kampányok és projektek esetén pedig örömmel dugjuk össze többen a fejünket, hogy a sok lehetőség közül a legmegfelelőbbet készíthessük el számotokra.

02

STRATÉGIA
A növekedés változásokkal jár, a változások pedig újabb kihívásokkal. Fontos egy terv, a mögötte zajló kutatás, és a lehetőségek feltárása. Marketing és brandstratégáink közösen keresik a választ veletek együtt irányított workshopok keretében.
Vannak helyzetek, mikor a növekedés nem csak marketing kihívásokkal jár, a cég más területeire is hatással van. Ilyen esetekben üzletfejlesztő partnerügynökségünket is bevonjuk a munkába.

03

KONTENT
Márkádra szabott képi, videós, szöveges, grafikai vagy akár még 3D-s tartalmak gyártásában számíthatsz ránk. Autentikus és saját világokat tudunk felépíteni akár néhány hónap leforgása alatt.
Ezen tartalmak gyártásánál elsődleges szempont, hogy több felületen is újrahasználható legyen. Így már a gerinctartalmak gyártásakor figyelünk rá, hogy a jövőben milyen terveitekhez lehet még hozzáilleszteni az adott anyagokat.

04

Marketing
Az algoritmusok egyre okosabbak. A zaj egyre csak nő. A legnagyobb hangsúlyt ezért arra fektetjük, hogy minél pontosabban definiálhassuk, hogy kinek és mit szeretnénk üzenni. Ez teremti meg a lehetőséget arra, hogy igazán kreatív és hatékony kampányok születhessenek.
PPC hirdetésektől a Google ads-on át a postaládákig bárhol elhelyezzük üzeneteid, majd visszamérjük, és kiértékeljük az eredményeket, ezzel folyamatos fejlődést biztosítva.

Ambíciózus vállalkozások szintlépései

munkáink

Instagram @madeforscale