Ákos

Projektmenedzser
Egy vagy több kijelölt projekt tervezéséért és végrehajtásáért felelős személy, aki a projekt végeredményének előállításához szükséges tevékenységekben ritkán vesz részt, cserében aktívan és tervszerűen biztosítja a projekt folyamatos előrehaladást.

Rólam

Lassan két éve, hogy bizalmat és egyben felkérést kaptam a scale agnecy fiatalos, ám egyben profi csapatába, ahol dedikáltan a projekt menedzseri pozíciót tölthettem be. Saját missziómnak tartom, hogy a mindenki irányába szóló tiszta és nyílt kommunikáció segítségével céges szinten úgy érjünk el látványos eredményeket, hogy mindeközben a designereink kreatív és alkotói légkörét is óvjuk, s egyben támogatjuk.

A fentiek mellett a karrier világát igyekszem minél inkább összeegyeztetni a work-life balance szemlélettel, amiben a scale agency lendülete és vezetése szerencsére példaértékű módon támogató. Többek között ezért is - ez idáig 28 különböző ország földjein járhattam már, a gondolataim egy részét két nemzetközi előadás keretében oszthattam meg, hamarosan pedig az első könyvem - ami részben a scale agency gondozásában készül -, a nyomdába gördül.

A sport, a testmozgás és az új ismeretek folyamatos és fáradhatatlan hajszolása pedig az eddigieket kiegészítve napi szinten jelen vannak az életemben, amik egytől egyig hozzájárulnak az újabb és újabb mérföldkövek eléréshez.

Ambíciózus vállalkozások szintlépései

munkáink

Instagram @madeforscale